Despre blog

Pentru a usura "plimbarea" pe acest blog, va voi descrie cum anume l-am structurat. Blogul inca este in lucru asa ca imi cer scuze pentru eventualele inadvertente, intarzieri sau greseli.
Am scris despre munca noastra si materialele folosite, in postarea " Multumesc pentru vizita pe blogul 'Iubiritza bijuterii'. Detalii despre munca noastra".
Apoi, am impartit postarile in sectiuni care sper sa usureze vizita . Unele bijuterii sunt postate in mai multe sectiuni, deoarece le vindem si in set si separat.
Sectiunile sunt urmatoarele: " gentutze tricotate", "seturi (coliere, bratari, cercei, siraguri)", "cercei cercuri (rotzi)", "coliere si siraguri", "bratari", "cercei lungi", "cercei cu perle de sticla", " cercei cu elemente swarovski", "cercei cu handeliere", "cercei simpli", "bijuterii pentru ocazii", " bijuterii intr-o singura culoare", "noutati".
Pentru contact va ofer adresa de mail anghelsanda@yahoo.com sau pe facebook anghel sanda angela

miercuri, 20 iulie 2011

Multumesc pentru vizita pe blogul " Iubiritza bijuterii". Detalii despre munca noastra

Bijuteriile postate pe acest blog sunt confectionate de Robert (sotul meu) si de mine, cu putin ajutor din partea fiicei noastre Iulia si a norei noastre Elena. Existenta acestui blog are ca scop principal impartasirea sentimentelor de implinire si fericire pe care le traim confectionand aceste bijuterii. Vizitare placuta!
Fiind la inceput de drumuri (gestionare blog si confectionat bijuterii), inevitabil vor apare si stangaciile aferente. Urmaresc sa "ajung la zi" cat mai rapid. Pana atunci, urmaresc sa postez fotografiile pe sectiuni. In sectiunea noutati urmaresc sa postez ultimele bijuterii confectionate de noi si le voi lasa o perioada, apoi le voi muta in alta sectiune, in asa fel incat " noutatile" sa fie cat mai "proaspete". Deocamdata sunt in faza de proiect.
Pentru a fi intreaga familie pe acest blog, am adaugat blogurile sotului meu Robert si a fiului nostru Lorin, pentru a impartasi cu cei care doresc sa viziteze blogurile lor, sensibilitatea si daruirea artistica ce ii caracterizeaza pe amandoi.

Bijuteriile din sectiunea "swarovski" contin margele originale swarovski, produse sub marca SWAROVSKI ELEMENTS importate din Liechtenstein. Informatii despre swarovski aflati la adresa http://en.wikipedia.org/wiki/Swarovski

Folosim chandelliere din argint tibetan. Ce este argintul tibetan? Care este diferenta intre el si argintul "normal"?

Alpaca este un aliaj maleabil, vechi de cam 4000 de ani (nu glumesc, e din Epoca Bronzului), care are un punct foarte jos de topire fata de alte metale.
Aliajul este format din cupru, antimoniu (stibiu), bismut si, in trecut, continea si plumb.
Cand s-a descoperit ca plumbul da intoxicatii severe, a fost scos din aceasta compozitie si, ma rog, din toate celelalte compozitii care intrau in contact direct cu oamenii.
Acum, alpaca este formata din staniu si stibiu (care dau culoarea alb-argintie) si, intr-o mica masura, din cupru.
Cel mai folosit aliaj pentru fabricarea componentelor de bijuterii, de culoare argintie, este alpaca!
In aceasta zona a componentelor, nou-aparutul (a se citi "nou-aparutul-pe-piata-noastra") argint tibetan este concurentul direct al alpacai. Sunt convinsa ca multi (inclusiv eu) s-au cam lasat pacaliti de cuvantul "argint" din argint tibetan! Problema e ca argintul tibetan nu este chiar un argint. Este un aliaj similar alpacai, alcatuit din cupru, nichel si staniu. Conform mai multor surse, argintul tibetan continea cu mai mult timp in urma si argint. In prezent, contine foarte putin sau chiar deloc, nefind un argint cum este argintul sterling, cu o formula exacta de 92.5% argint si 7.5% alte metale (de obicei cupru).

(informatii preluate de pe www.tpu.ro)

Preturile le voi afisa in viitorul cat mai apropiat. In cazul in care te intereseaza ceva anume, contacteaza-ma pe mail si iti voi raspunde. Majoritatea bijuteriilor pot fi refacute ca model chiar daca in dreptul lor scrie "vandut". Exceptie fac cele confectionate din materiale pe care furnizorii nu le mai au disponibile.

vineri, 1 iulie 2011

noutati

element swarovski chandellier argint tibetan nisip 2mm (Robert) (vandut)
 colier element swarovski chandellier argint tibetan nisip 2mm (Robert) (vandut)
element swarovski margele fatetate (Robert) (vandut)
element swarovski si cosmic blue (Robert si Sanda) (vandut)
element swarovski perla sticla multifatetata (Robert) (vandut)